Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Melih Gökçek'e öyle bir soru soruldu ki...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Melih Gökçek'e öyle bir soru soruldu ki...

Siyaset

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki rekabetine göndermede bulunan İzzet Çapa'nın sorusu güldürdü.

İzzet Çapa'nın SKY Türk'te yeni programına Selami Şahin'le beraber konuk olan Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek hiç beklemediği bir anda şok bir soruyla (!) karşılaştı.

Kendisini bir CHP ve Kemal Kılıçdaroğluy uzmanı olarak tanımlayan Gökçek, İzzet Çapa'nın:"Oğlunuz geldi isim vermiyorum dedi ki baba ben aşık oldum evlenicem Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bir kızı varmış ?" sorusuna akıl dolu bir şekilde cevap verdi. Gökçek bu soru karşısında hiç düşünmeden:"Öğlum böyle birşey demez, oğlum kimi beğeneceğini bilir" yanıtını verdi. Gökçek'in bu cevabından sonra stüdyoda kahkahalar atıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.