Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Meclis Genel Kurul'unda bir ilk!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Meclis Genel Kurul'unda bir ilk!

Siyaset

TBMM'nin yeni içtüzüğünde pantolon yasağının kaldırılması konusunda talepler gündeme getirilirken, Meclis Genel Kurul Salonu dün bir ilke sahne oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Nimet Baş, TBMM Genel Kurulu'na "pantolon"la geldi.

Üzerindeki beyaz pantolonla salona giren Baş'ı kimse fark etmedi. Kapıdaki güvenlik görevlileri, salona pantolonla girmek isteyen vekilleri engelliyor. Milletvekili Baş, kuliste vekil arkadaşlarının ilgi odağı olunca gazeteciler de olayı fark etti.

'KASITLI YAPMADIM'

Habertürk'ün haberine göre Uçaktan henüz indiğini, aceleyle yoklamaya yetişmek için geldiğini anlatan Baş, kasıtlı olarak yasağı delmek için salona girmediğini söyledi. Baş, yoklamanın ardından kulisten ayrılırken, üzerini değiştirip geri geleceğini belirtti. Siyah uzun bir hırka altında beyaz pantolonuyla ilgi odağı olan Baş, "Bizim arkadaşlar fark etmese kimse farketmeyecekti" diyerek AK Partili arkadaşlarına sitem etti.
TBMM İçtüzük Uzlaşma Komisyonu, kadın vekillerin, "etek-ceket ve pantolon" giyilebilmesine ilişkin düzenleme üzerinde uzlaşma sağlamıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.