Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Koy kurucuları dernekleşti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Koy kurucuları dernekleşti

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, DSİ Konferans Salonunda Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğinin açılış törenine katıldı. Manisa’da yaşanan üzücü olayla ilgili olarak vefat eden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, can kaybının artmaması temennisinde bulunarak, yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmasını diledi.

Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğinin hayırlı olması temennisini dile getiren Başkan Güvenç, vatan toprağı için canını feda eden şehitleri rahmetle andı.
03 Kasım 2002 tarihinden itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı demokrasi devrimiyle, demokrasi hareketiyle, aydınlık dönemle ve hürriyet ortamının oluştuğunu söyleyen Başkan Güvenç, bu çerçevede silahların ortadan kalkması anlamı ortaya çıktığını belirtti.

Herkesin artık Türkiye’de dilini özgürce konuştuğunu ve fikrini özgürce dile getirdiğini ifade eden Başkan Güvenç, “Bu Ülkenin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı; ‘76 milyonun eşit olduğunu söylüyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşarsak çocuklarımıza güçlü lider bir ülkenin vatandaşı olma imkanı sağlayacağını ifade ediyorlar. Bu devrim gerçekleşti bu ülkede” dedi.

Başkan Güvenç, “Sizlerin Verdiği Mücadele, Daima Hatırlanacaktır”

“Sizlerin verdiği mücadele, daima hatırlanacaktır” diyen Başkan Güvenç, “Büyük resmi de görmek lazım; bir oyun bizleri mahvetti, perişan etti. 3 Kasım 2012’de bu demokrasi devrimini Türkiye yakalamıştır. Bu ülkede sorun var mı? Var. Ama konuşarak, tartışarak sandıkta, mecliste sorunları çözeceğiz. Bu yoldayız. Biz kendimize, kaynaklarımıza sahip olursak; demokrat büyük bir ülkeyi inşa edersek çocuklarımız mutlu olur. Çocuklarımız sokaklarda artık bizden tablet ve bilgisayar istiyor” dedi.

Demokratik toplumun sivil toplum olduğunu dile getiren Başkan Güvenç, Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğinin de sivil toplum kuruluşu olarak bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek, “Her grubun bir araya gelerek haklarını, hukuklarını legal ve hukuk zeminde savunması demektir. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Her türlü ihtiyacınızda sadece özel günlerde değil; her zaman tüm vatandaşlarımızda olduğu gibi kapımız ve gönlümüz sizlere açıktır. Sizler gönül insanlarısınız” şeklinde konuştu.

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden ocağının patlamasıyla ilgili olarak vefat eden vatandaşların ailelerine konuşmasının başında başsağlığı dileyen Vali Yardımcısı Soner Zeybek, kendisinin de Manisalı olduğu belirterek, Türkiye’nin her hangi bir yerinde bir cana zarar gelse herkesin üzüldüğünü ve et ve tırnak gibi olunduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğinin aynı çatı altında bir araya gelmesinin çok önemli olduğu dile getiren Vali Yardımcısı Zeybek, sorunların çözümünde bir arada olmanın altını çizerek, derneğin kuruluşunda emek veren herkese teşekkürlerini ifade etti.

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Koyuncu, köy korucularını Türkiye’nin şah damarı olarak nitelendiğini belirterek, bu coğrafyada yaşayan tüm vatandaşların et ve tırnak gibi olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğinin kuruluş amacını anlatan sunum gösterisi yapıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.