Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kılıçdaroğlundan Facebook açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kılıçdaroğlundan Facebook açıklaması

Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Facebookun kapatılmasına yönelik bir girişimimiz yok. Bu iddialar doğru değil dedi.
Sanal alem
de CHP Facebooku kapattırıyor başlığıyla yayımlanan haberlere en yetkili ağızdan cevap geldi. www.gercekgundem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaşa konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bu iddia doğru değil dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde Facebook
ta kendisi hakkında açılan bir sayfayı mahkemeye şikayet ettiğini söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: O dönem, Facebookta Kılıçdaroğlu PKKlıdır adı altında bir grup oluşturulmuştu. Biz bunu hemen şikayet ettik. Adı geçen grubun içeriğinin sayfadan kaldırılmasını talep ettik. Mahkeme bu yönde karar vermesine rağmen, TİB Başkanı içeriğin kaldırılması için harekete geçmedi.
CHP
Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bunun üzerine Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) yetkilileri hakkında da dava açtığını anımsatarak süreci anlattı. TİB Başkanı Fethi Şimşeki görevi ihmal ettiği gerekçesiyle mahkemeye verdiğini belirten Kılıçdaroğlu, Şimşekin görevini yapmadığı ortaya çıktı. Kendisi 1 ile 3 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor. Bu yüzden, kendi ihmalini saklamak için, bizim Facebooku kapattırmaya çalıştığımızı söylüyorlar dedi.
Dünyadaki modern ülkelerde, site kapatma
yerine içeriği çıkarttırma uygulamasının yapıldığını belirten Kılıçdaroğlu, Biz Facebooku niye kapatırmak isteyelim? Bunu düşünmek bile mümkün değil. Biz herkesin düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilmesini sağlamak için mücadele ediyoruz. Ayrıca, Facebooktan en çok yararlanan partiyiz. Benim adıma açılmış bir grupta 800 binin üstünde üye var. O gruba üye olan yurttaşlarımızla sık sık iletişime geçmeye çalışıyorum ifadesini kullandı.
Kılıçdaroğlu
, Facebooku kapattırma gibi bir girişimi olmadığının altını çizerek Biz sitedeki çirkin ithamların kaldırılmasını ve içeriğin temizlenmesini istedik. Ancak bunu çarpıtıp Facebooku kapattırmak istediğimiz yalanını yayıyorlar dedi

BU HABERCİLER TÜRKİYEYİ KUŞATTI
BU SİTE GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPIYOR
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKU
BU SORULARIN CEVABINI BİLİYOR MUSUNUZ?

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.