Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İzol'dan son uyarı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İzol'dan son uyarı

Siyaset

Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, vergi mükelleflerine seslenerek 2013 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksitinin Mayıs ayı içerisinde ödenmesi gerektiğini belirtti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı İzol, “Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2013 yılı 1. taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs 2013 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Emlak Vergisi Kanunu’na göre Belediye sınırları ve mücavir alanı içerisinde gayrimenkul sahibi ve adlarına emlak vergisi tahakkuk olanların vergilerini ödemeleri kanun gereğidir. Mükelleflerin mağdur olmamaları için vergilerini süresinde ödemeleri, kolay ödeme yapmaları için ödemelerini son günlere bırakmamaları mükelleflerin menfaatlerinedir.

 

Aksi takdirde zamanında ödenmeyen borçlara faiz uygulanacaktır. Biz faiz uygulamasından yana değiliz. Bu yüzden

mükelleflerimize bir kez daha seslenmek istiyorum” dedi.

 

Vatandaşlarımız vergilerini nakit ve kredi kartı ile ödeyebileceklerini ifade eden İzol, “Vatandaşlarımız ayrıca Şanlıurfa Belediyesi’nin 241023 nolu posta çeki hesabı ile Şanlıurfa Beylediyesi’nin T.C Ziraat Bankası Şanlıurfa Şubesi TR030001000253356156335002 iban nolu hesabına da ödeme yapabilirler” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.