Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbrahim Toru aday adaylığı başvurusunu yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbrahim Toru aday adaylığı başvurusunu yaptı

Siyaset

Şanlıurfa’nın son dönemde yetiştirdiği mütevazi kişiliği ile bilinen Toru Şirketler Grubu ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.


7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan İbrahim Toru, Parti il binasına giderek başvurusunu yaptı. işadamı İbrahim Toru, AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu da böylece resmen açıklamış oldu.

Başvuru sonrasında Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer’in sorularını yanıtlayan İbrahim Toru, dua istedi.
AK parti Şanlıurfa il teşkilatı Urfa sevdalısı olan İbrahim Toru’ya güzellik yaparak, başvuru numarasını da Şanlıurfa’nın plakası olan 63 yaptı.
İbrahim Toru’nun hayat hikayesi dinleyenleri adeta büyülüyor. Ayakkabı boyacılığı ile başlayan hayat hikayesi, bir anda oyuncak kralı sonrasında Medya patronu oldu. O, aramızdan çok nadir çıkan kişilikli, yaptıkları ile övünmeyen bir insan.

İbrahim Toru, diğer lakabıyla oyuncakçı kralı. Türkiye’nin 1997 yıllarında sokaklarda polise taş atan çocuklara yönelik “Taş atma top at” sloganı ile bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Yayın hayatına başlayan birçok televizyon kanalı ondan söz etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.