Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜDA PAR'ın kitlesel basın açıklaması iptal edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜDA PAR'ın kitlesel basın açıklaması iptal edildi

Siyaset

HÜDA PAR, şiddet ve kaos ortamının son bulması için bugün Şeyh Sait Meydanı'nda yapmayı planladığı kitlesel basın açıklamasını sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal etti. Saat 14.00'te HÜDA PAR il Başkanlığında basın toplantısı yapılacağı bildirildi.

HÜDA PAR, devam eden şiddet ve kaos ortamının son bulması için bugün Dağkapı Şeyh Sait Meydanı’nda yapmayı planladığı kitlesel basın açıklamasını sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal etti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) yapılan açıklamada, Şeyh Sait Meydanı’nda saat 17.00'de yapılacağı açıklanan basın açıklamasının Sur ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal edildiği belirtilerek saat 14.00'te HÜDA PAR il Başkanlığında basın toplantısı yapılacağı bildirildi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, bölgede devam eden şiddet ve kaos ortamının son bulması için “Artık Yeter, Şiddete ve Kaosa Hayır, Kardeşlik ve Huzura Evet,” temasıyla Şeyh Sait Meydanı’nda basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.