Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvan Belediyesi Cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan Belediyesi Cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başlattı

Siyaset

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde etkili olan kar yağışı sonrasında çalışmalarını hızlandıran belediyeler tüm ekiplerle sahada. etkili olan kar yağışı nedeniyle önlemlerini arttıran Hilvan Belediyesi Cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başlattı.

Hilvan’da karla mücadele çalışmaları

Hilvan’da etkili olan kar yağışı nedeniyle önlemlerini arttıran Hilvan Belediyesi Cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin zaman zaman etkisini arttıran yoğun kar yağışına karşı vatandaşların özellikle yoğun olarak kullandığı caddeler başta olmak üzere don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tuzlama çalışmaları ile ilgili yazılı açıklama yapan ekipler ‘Gün boyunca etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle oluşacak don ve buzlanmaya karşı halkımızın mağdur olmaması için 60 personelimizle birlikte cadde, sokak ve kaldırımlarda tuzlama ve temizleme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın daha güvenli ulaşım sağlayabilmesi için ve kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçmek için çalışmalarımız gece gündüz devam edecek’ açıklamasında bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.