Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye'den seçmene kritik uyarı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye'den seçmene kritik uyarı VİDEO

Siyaset

AK Parti Haliliye ilçesi SKM Başkanı Ömer Faruk Taplamacı seçmenlerin vatandaşlık görevleri olan oylarını askı süresinin son günü 23 Ocak tarihine kadar kontrol etmelerini istediler.

AK Parti Haliliye ilçesi SKM Başkanı Ömer Faruk Taplamacı SKM başkan yardımcısı Abdullah Beyazgül ve Seçim İşleri Başkanı Av. Mehmet Yılmayan teşkilatlarının çalışmalarını anlatarak seçmenleri vatandaşlık görevleri olan oylarını askı süresinin son günü 23 Ocak tarihine kadar kontrol etmelerini istediler.

Haliliye teşkilatı askı listelerinde herhangi bir hukuksuzluk tespit eden vatandaşların Haliliye ilçe binasına gelerek partiye bilgi vermelerini istedi.

Ak parti Haliliye Seçim işleri başkanı Av. Mehmet Yılmayan ayrıca Nufüs Hizmetleri Kanunu md 67. Gereği ‘gerçek dışı beyanda bulunanların’ 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılacağını söyledi.

Ak parti Haliliye SKM başkanı Ömer Faruk Taplamacı ise, ‘Biz SKM bünyesinde her türlü çalışmamızı titizlikle yapmaktayız. Her mahallemizde her köyümüzde listeleri tek tek kontrol ediyoruz. Halkımızdan da duyarlılık bekleyerek 23 Ocak’a kadar oylarını YSK nın sitesinden ve bağlı bulundukları muhtarlıklardan kontrol etmelerini istiyoruz’ dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.