Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halil Etyemez Göreve Devam Edecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halil Etyemez Göreve Devam Edecek

Siyaset

Bazı bakanlık yardımcılıklarına yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 Resmi Gazete'de yer alan atama kararına göre, atamalar şu şekilde gerçekleşti;

Adalet Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Veysi Kaynak, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Dr. Alaattin Büyükkaya'nın atandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Halil Etyemez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına, Muhammet Balta atandı.

Dışişleri Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Büyükelçi Ali Naci Koru, Ekonomi Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Metin Yılmaz atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Kutbettin Arzu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Fatih Metin, İçişleri Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Vali Osman Güneş, Kalkınma Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Maliye Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına da Abdullah Erdem Cantimur atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Orhan Erdem, Milli Savunma Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Hasan Kemal Yardımcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Dr. Nurettin Akman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına ise Yahya Baş atandı. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.