Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gülpınar ve Nebati, Yeni Türkiye için aşiretleri geziyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gülpınar ve Nebati, Yeni Türkiye için aşiretleri geziyor

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, yeni Türkiye için, 7 Haziran seçimlerinde vatandaşların AK Partiye destek olmalarını sağlamak gayesiyle Siverek ilçesinde aşiret liderlerini ziyaret ederek destek istiyor.


Nebati ve Gülpınar, Yeni Türkiye için istikrarın şart olduğunu belirttiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar ve Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, İl Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Karacabey, Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte İzol Aşiretini ziyaret ederek Mehmet İzol’la daha sonra Bucak aşiretini ziyaret ederek Ahmet Kırvar ile bir süre fikir alış verişinde bulundular ve seçimde AK Partiye destek istediler.

Gülpınar, Nebati ve beraberindekiler Bucak ve Rızvanlı aşiretlerine mensup Mehmet Emin Bucak’ın oğlu Cumali Bucak ve Gülşen Turanlı'nında düğününe katıldılar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ve beraberindekiler Hilvan ilçesine geçerek AK Parti İl SKM Başkanı Süleyman Elgün’ün teyzesinin vefatı nedeniyle ta’ziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Nureddin Nebati ve beraberindekiler, Şanlıurfa’ya dönerek seçim çalışmalarını sürdürürken, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Cumali KaravarileKırvar Seçim bürosunu ziyaret ettiler. Daha sonra Zincirliçay Mahallesini ziyaret ederek Kanaat Önderleri ve vatandaşlarla görüşüp AK Partiye destek istediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.