Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GÖK’TEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GÖK’TEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Siyaset

Özgür ve bağımsız varlığımız ile milli birliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 89.yıldönümünü kutlamanın gururu, heyecanı ve bilinci içindeyiz. Bunu sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duymaktayım.

Asırlarca hür ve bağımsız yaşamış bir milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşını kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 89’inci onur yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin değerlerini demokrasiyle taçlandırma başarısı gösteren ülkemiz, barışı esas alan dış politikasıyla, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızıdır. Bir taraftan Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin geldiği nokta itibariyle sevinç yaşarken diğer taraftan Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Bu zor dönemde de kardeşliğimizin, birlik, beraberlik ve dayanışmamızın daha da kuvvetleneceğine olan inancım sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, azizşehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.