Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gelecek Partisinde İstifalar Devam Ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gelecek Partisinde İstifalar Devam Ediyor

Siyaset

Büyük umutlarla kurulan Gelecek Partisinde yaprak dökümü devam ediyor. Parti'nin Şanlıurfa il başkan yardımcısı Yunus Çoban'ta istifa etti.

Yeni kuralan Gelecek partisinde il başkan yardımcısı olarak görev alan yaklaşık bir yıl boyunca canla başla demokrasi mücadelesi veren eğitimci yazar Yunus Çoban partiden istafa etmişti.

İstifa haberi iile ilgili bilgi veren Çoban, Parti içinde istifalar sessizce ve üstü kapanarak ört pas ediliyor. her gidenin veya istifa edenin kötülendiği, parti içinde istişare kültürünü olmadığını ve oluşmadığını ve il yönetiminin fedakarlıktan kaçındığı belirtti. Çoban ayrıca gelen merkezin ise bunlardan habersiz ve ilgisiz olduğunu belirtti.

Edinilen bilgilere göre Yunus Polat'ın Ak Parti'ye geçmesi bekleniyor.

HALİLİYE İLÇESİNDE DE İSTİFA YAŞANDI

Geçtiğimiz günlerde parti için eleştiri kültürüne isyan eden Halili ilçe başkan yardımcısı AR-GE başkanı Abdullatif Kabataş'ın da istifa ettiği belirtildi. İlçe başkanlığına istifa dilekçesi veren Kabataş'ın işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa ettiği belirtildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.