Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fikret Aslanparçası Ak Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fikret Aslanparçası Ak Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Siyaset

Siverek eğitim Bir-Sen şube başkanı ve Memur-sen ilçe sorumlusu Fikret Aslanparçası AK Partiden belediye başkan adaylığına hazırlanıyor.

Siverek Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memursen ilçe başkanı eğitimci Fikret Aslanparçası'nın Siverek Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyor. Siverek'te eğitim ve sivil toplum alanında birçok önemli görevlerde bulunan eğitimci Fikret Aslanparçası, yerel seçimlerde Siverek belediye başkanlığı için aday adayı olmaya hazırlanıyor.

Kamuoyu tarafından yakından tanınan Fikret Aslanparçası, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı yardımlaşma ve dayanışma alanındaki aktif faaliyetleriyle yakından tanınmaktadır. Eğitim camiası tarafındanda yakından tanınan Aslanparçası, bu alanda da önemli görevler üstlenmiştir. Aslanparçası, çevresi tarafından vizyonel prensip sahibi ve girişken biri olarak bilinmektedir. İmam Hatip kökenli olan Fikret Aslanparçası, sırasıyla; Eğitim Fakültesi ve Sosyoloji alanında lisans eğitimini tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Aslanparçası, halen bir okulda aktif idareci ve sendika başkanı olarak görevini sürdürmektedir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.