Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fatih Bucak AK Parti İçin Seçim Bürosu Açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fatih Bucak AK Parti İçin Seçim Bürosu Açtı

Siyaset

Seçim çalışmaları kapsamında Siverek ve Birecik ilçelerine giden eski ÇSG Bakanı Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Fatih Bucak'ın Seçim Bürosü açılışını yaparak vatandaşlara hitap etti.

 Bakan Çelik, 1 Kasım seçimlerinde halkın en sağlıklı kararı vereceğini söyledi. 

Miting havasında geçen açılışlara çok sayıda vatandaş ve partili katıldı. Açılış öncesinde ve sonrasında esnaf ziyareti de yapan Bakan Faruk Çelik'e ilgi oldukça fazla oldu.

Birliğin adresi AK Parti
AK Parti il ve Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve parti yöneticilerinin de iştirak ettiği Fatih Bucak Seçim Büro açılışında konuşan Bakan Faruk Çelik, “Eski anti demokratik uygulamalardan kurtulmak için 13 yıldır çok reformlar gerçekleştirdik. Doğu batı ayrımını kaldırdık. Kuzey güney ayrımını kaldırdık. Bir bütünlük içerisinde olsun istedik. İzmir'de ne varsa Şanlıurfa ve Siverek'te o olacak dedik. İstanbul'da ne varsa Diyarbakır'da o olacak diye gece demedik gündüz demedik 13 yıl çalıştık” dedi.
Türkiye'nin birliğinden, huzurundan, kardeşliğinden birilerinin rahatsız olduğunu ifade eden Bakan Çelik; “Biz huzurun kökleşmesi için çok mücadele ettik. 7 Haziran'dan sonra dışardakiler ve içerdekiler düğmeye basarak tekrar 13 yılda elde ettiklerimizi 1990'lara geri döndürmek için mücadele başladı. Siverekliler 1 Kasım çok önemlidir. Huzur, barış, kardeşlik istiyorsak, 78 milyonun bir ve beraber geleceğe yürümesini istiyorsak bunun yalnız ve yalnız tek adresi AK Partidir” diye konuştu.

Daha yapacak çok işimiz var
Daha sonra Resul Yılmaz Seçim Bürosunun açılışında konuşan Bakan Çelik, yapılan hizmetlere değinerek; “Siverek'e duble yol geldi. Hastane yapıldı, SGK Müdürlüğü yapıldı, 400 Km beton yol yaptık, şimdi köylere parke taşı döşüyoruz, 53 okul yaptık. Yaptık, helalı hoş olsun. Ancak daha işimiz bitmedi. Yapacaklarımız var. Yapmak için de birlik ve beraber olmak lazım” diyerek Siverek için yapılacak hizmetleri anlattı.

En sağlıklı kararı halk verecek
Sonuncu seçim bürosu olan Mehmet Kırvar Seçim Bürosunun açılışında konuşan Bakan Faruk Çelik; “Ülkenin birliği bütünlüğü ve beraberliği, kardeşliğimizin ilelebet devam etmesi konusunda karar vereceğiz. Ben inanıyorum ki, sizler en sağlıklı kararı vereceksiniz. Bu işin Türkü, Arabı, Kürdü, zazası yok arkadaşlar. Bu bayrağında altında bir ve beraber kalacağız” şeklinde konuştu.
Bakan Faruk Çelik'in Siverek ziyaretine Milletvekili adayları Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz eşlik etti.
Fıstık burada üretiliyorsa Şanlıurfa fıstığı olarak satılmalıdır. Bunun için 2016 yılı içerisinde Gıda OSB'yi kuruyoruz. Onbinlerce metrekare fabrikalar Şanlıurfa, Birecik markalı fıstık üretecekler" diyerek bereketli topraklara hizmet etmenin ibadet olduğu şeklinde konuştu.
Bakan Faruk Çelik'in Birecik ziyaretine Milletvekili adayları Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.