Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba Oduncular sitesinde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba Oduncular sitesinde

Siyaset

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M.Fevzi Yücetepe, Ahmet Al, Mahmut Kırıkçı ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte Oduncular Pazarını ziyaret etti.

Önceki gün elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında işyerleri büyük zarar gören esnafa "Geçmiş Olsun" dileklerinde bulunan Fakıbaba, esnafın sorunlarını dinledi.

Şanlıurfa İtfaiyesi başta olmak üzere çevre illerden gelen itfaiye ekiplerinin büyük gayretleri sonucu facianın eşiğinden dönüldüğünü hatırlatan Başkan Fakıbaba, bir daha böylesi bir felaketin yaşanmaması için dua ettiklerini kaydetti.

Yangında zarar gören işyerlerini gezen ve işyeri sahipleriyle görüşen Fakıbaba "Yangında dükkânları zarar gören esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan üzücü olayın ardından gerçekleştirdiğimiz ziyaretin amacı esnafımızın sorunlarını yerinde görmek ve sorunlara kalıcı çözümler üretmektir. Oldukça faydalı geçen ziyaretin ardından burada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için herkes üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Böylesi bir yangının bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, işyerleri zarar gören esnaflarımıza ve diğer esnaflarımıza tekrar geçmiş olsun temennisini yeniliyorum" dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.