Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba geziyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba geziyor

Siyaset

Tarihi Kentler Birliği"nce organize edilen 'Balkan Ülkeleri Kültürel ve Teknik İnceleme Gezisi”ne katılıp, kente dönen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, kent merkezinde yürütülen çalışmaları denetledi.

Bosna-Hersek, Makedonya, Sırbistan gibi Balkan ülkelerini kapsayan “Kültürel ve Teknik İnceleme Gezisi” çerçevesinde; Üsküp, Ohrid, Kotor, Budva, Dubrovnik, Mostar ve Saraybosna şehirlerini kapsayan eğitim ve araştırma gezisinin ardından geçtiğimiz gün kente dönen Belediye Başkanı Fakıbaba kentin Refahiye Mahallesini gezdi ve ardından ŞUTİM(Şanlıurfa Ticaret Merkezi)’de incelemelerde bulundu.
Balkan ülkelerine yönelik olarak gerçekleştirilen gezi programının kendileri için faydalı bir gezi olduğunu ifade eden Fakıbaba, "Tarihi ve kültürel mirasın korunması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Tarihi Kentler Birliği’nce düzenlenen gezide yurt dışındaki tarihi dokuya sahip kentleri yerinde görme şansı yakaladık" dedi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya gezi sırasında Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği Üyesi Halil Kaya’da eşlik etti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.