Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba, engellilerle kahvaltıda
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba, engellilerle kahvaltıda

Siyaset

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğinin düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı ile birlikte kentin Ulubatlı Mahallesi’nde bululan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği’ne giden Başkan Fakıbaba’yı dernek başkanı Bedih Satoğlu ve engelli üyeleri karşıladı.
Birlikte yapılan kahvaltıda bol bol sohbet eden Başkan Fakıbaba ve engelliler kahvaltının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğinin kahvaltına katılarak oldukça güzel vakit geçirdiğini ifade eden Fakıbaba, davetten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ise davetlerini kırmayarak kahvaltı etkinliğine katılan Fakıbaba’ya teşekkür ettiklerini söyledi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.