Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Evren Sanayi sitesinin adı değiştirilsin
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Evren Sanayi sitesinin adı değiştirilsin

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, ‘Şanlıurfa Evren Sanayi sitesinin adının değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa’nın Akabe mevkiinde bulunan ve Kenan Evren Paşadan ismi alınan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök Evren sanayi sitesinin adının değiştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Milletvekili Dr. Gök ‘Her türlü askeri darbeden kalan isimlerin toplumsal hafızadan silinmesi ve ileri demokrasinin hakim olması adına Evren Sanayi sitesinin ismi değiştirilmelidir. Evren Sanayi Sitesinin isminin Akabe ya da uygun görülen başka bir isim olmalıdır ’ dedi.

Hafta sonunu Şanlıurfa’da geçiren Hilvan ve Ceylanpınar ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Gök, Türkiye’de toplum olarak askeri darbeleri hatırlamak dahi istemediklerini de belirterek, bu konuda ileri demokrasi adına parti olarak her geçen gün çeşitli düzenlemeler yaptıklarını da sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.