Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan, İzol'a şahitlik yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan, İzol'a şahitlik yaptı

Siyaset

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'un oğlu ile eski MHP Milletvekili Süleyman Sazak'ın kızının nikah şahitliğini yaptı. Başbakan Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'ün oğlu Mehmet Bozan İzol ve MHP eski Milletvekili Süleyman Sazak'ın kızı Ayşegül Sazak'ın düğününde nikah şahitliği yaptı.

 Sheraton Otel'deki düğüne, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti'li bakanlar ve milletvekilleri ile MHP'li vekiller katıldı. Mehmet Bozan İzol'ün nikah şahitliğini TBMM Başkanı Şahin ve Başbakan Erdoğan yaparken, Ayşegül Sazak'ın şahitliğini de amcası Emin Sazak yaptı.
Evlilik cüzdanını TBMM Başkanı Şahin geline verirken, Başbakan Erdoğan da en az üç çocuk istediklerini dile getirdi. Nikah törenin ardından sıra gecesi ekibi Urfa türküleri seslendirirken, gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sahne aldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı otel önünde davetlilerin araçlarının yoğunluğu nedeniyle görevliler zor anlar yaşadı.

İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.