Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Engelli çocuklardan AK Parti Merkez ilçeye ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Engelli çocuklardan AK Parti Merkez ilçeye ziyaret

Siyaset

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği’ndeki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek sorunlarını anlattı.

Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu başkanlığında Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden engelli çocuklar, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Seçim İşleri Başkanı Sedat Abamor ve Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği tarafından karşılandı. Toplantı salonunda ağırlanan engelli çocuklar, bir süre sohbet ettikleri parti yöneticilerine sorunlarını anlattı. Çocukların anlattıklarını dinleyen Ak Partili yöneticiler, not ettikleri sorunların çözüme kavuşturulması için çalışma yapacaklarını kaydetti.



Dernek Başkanı Bedih Satoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Ak Parti’yi ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına kavuştuğunu bir işareti olarak kurulan özürlülerimizin her zaman yanında olan ve çok güzel maddi ve manevi olarak desteklediğimiz bir liderin doğrultusunda devam eden Ak Parti hükümetimizin Merkez İlçe Yönetimi’ni bugün ziyaret etmek nasip oldu. Arkadaşlarımız yeni göreve gelmesi nedeniyle, işlerimizin yoğun olduğu sebebiyle Merkez İlçe Yönetimi’ni ziyaret edemedik. Arkadaşlarımızın adına, derneklerimiz adına, yeni yönetiminize sizlere ve şahsınıza, tüm yönetiminize sağlıklı ve hayırlı, günler, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugüne kadar hep özürlülerimizin yanında oldunuz. Bundan sonrada yanımızda olduğunuzu umut ediyoruz. Bu vesile ile günümüzün sizlere, bizlere ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum’’ dedi.



AK Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün bu mutlu günde bizleri ziyaret eden engelli kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Bugün koltuklarımızı onlara teslim edeceğiz. Bugün görevimizi onlar yapacak, bundan dolayı bugün görevimizi onlara teslim ettik” diye konuştu.



Engelli çocuklar da kendilerini dinleyen partililere teşekkür etti. Engelli çocuklar, daha sonra Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.