Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ELGÜN, MUHTARLARLA İSTİŞARE YAPTI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ELGÜN, MUHTARLARLA İSTİŞARE YAPTI

Siyaset

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, İlçe Parti binasında muhtarlarla bir araya gelerek Eyyübiye ilçe sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Eyyübiye ilçesinde bulunan sorunlar ve çözümü için mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini belirten Süleyman Elgün; “Tabi ki her mahallenin kendine göre sorunları var. Muhtarlarımız yerelde halkın içersinde olan çok değerli yöneticiler olduğu için onların görüşlerine ve söylemlerine kulak verdik. Olan sorunları gözden geçirmek adına muhtarlarımızla bir araya geldik, istişare yaptık. Göreve başladığımızdan bu yana Eyyübiye ilçemize bağlı 36 merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik. Toplantımız çok verimli geçti. Bu toplantımıza katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Eyyübiye ilçe başkanlığı olarak sürekli bu ilçemizin sorunlarının takipçisi olacağız. Bu sorunlarımızın biran önce çözümü noktasında gerekli mercilere ileteceğiz. Eyyübiye ilçemizdeki en büyük sorunlardan bir tanesi DEDAŞ olduğunu ifade eden muhtarlarımız sokak aydınlatma noktasında sıkıntı olduğunu belirttiler. Bizlerde bu sorunlarının çözümü noktasında en kısa sürede ilgili mercilerle görüşüp, bu sorunun takipçisi olacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanının mahalle sorunlarına ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ileten muhtarlar; “Eyyübiye İlçemizin sorunlarını el ele vererek daha kolay çözeriz” dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.