Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ekinci; Eyyübiye’yi modern bir ilçe yapacağım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ekinci; Eyyübiye’yi modern bir ilçe yapacağım

Siyaset

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü olarak görevini başarılı bir seçilde sürdüren Mehmet Ekinci yaklaşan yerel seçimler öncesi Eyyübiye Belediye Başkanlığı için Ak Parti’ye müracaat ederek aday adayı olmuştu.

Eyyübiye için en favori adaylardan birisi olarak bilinen Ekinci yazılı bir açıklama yaparak, ‘Eyyübiye’yi daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getireceğim’ dedi.

 

Geçmişi ve şuan ki başarıları ile göz dolduran Mehmet Ekinci Yaklaşan yerel seçimler öncesi, daha iyi hizmet etmek için bende bu yarışta varım dedi. Şanlıurfa’nın yeni ilçesi olan Eyyübiye için Ak Parti’den Ak Parti’ den Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Ekinci, İlçenin bütün sorunlarını biliyorum. Eyyübiye Halkına daha iyi hizmet etmek adına bu yola baş koydum. Aday seçilmem halinde Hayallerdeki Eyyübiye ilçesine kavuşacağız’ ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.