Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dündar'dan AKP'ye rövanş mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dündar'dan AKP'ye rövanş mesajı

Siyaset

Milliyet gazetesi yazarı Can Dündar, 3. Yargı Paketi çerçevesinde başlayan tahliyeleri değerlendirdiği yazısında AK Parti'yi üstü kapalı bir şekilde tehdit etti.

Milliyet gazetesi yazarı Can Dündar, 3. Yargı Paketi çerçevesinde başlayan tahliyeleri değerlendirdiği yazısında AK Parti'yi üstü kapalı bir şekilde tehdit etti.
ÖYM'lerin kaldırılması öncesi ortaya çıkan ve 'Çocuklarına varana kadar hesap soracağız' şeklindeki intikam yeminlerinin edildiği ses kasetlerini akıllara getiren yazısında Can Dündar, "İktidar, sık sık sallanır ve sarsıntıda suçlu ile güçlü hızla yer değiştirir. Bir gün içinde eski güçlüler suçlu, eski suçlular güçlü oluverir." diyerek, AK Parti'ye üstü kapalı mesaj verdi.
"Suçlular ve güçlüler" başlıklı yazısında Dündar, "İktidar, sık sık sallanır ve sarsıntıda suçlu ile güçlü hızla yer değiştirir.
Bir gün içinde eski güçlüler suçlu, eski suçlular güçlü oluverir. Adaletsiz ülkelerde güçlüler bunu bildiği için hep tedirgindir; “suçlular” ise “Gün gelir, devran döner” güveni içinde hep ümitvar..." ifadesini kullandı.
KAZIM KARABEKİR İDAMLA YARGILANMIŞTI
Yazısında Kazım Karabekir örneğini de veren Can Dündar, "Kazım Karabekir’i düşünün: Şark Cephesi komutanlığından 3 sene sonra idamlık sanık olmuştur." diyerek, güçlülerin suçlu hale geldiğine dikkat çekerek, AK Partililere üstü kapalı mesaj verdi.
ROTAHABER

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.