Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Demirkol; Yaşlılarımızı Unutmayalım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Demirkol; Yaşlılarımızı Unutmayalım

Siyaset

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında AK Partinin yaşlılara verdiği öneme değindi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol yaptığı açıklamada; “Yaşlısına sahip çıkmayan toplum ise yolunu bulamaz” diyerek AK Parti hükümetinin yaşlılara verdiği öneme değindi.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. “Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütü verileri açık bir gerçeği ortaya koymaktadır. 21 yy. yaşlıların yüzyılı olacaktır. Bu gerçekten hareketle bütün toplumların çok boyutlu olarak kendi değerlendirmelerini yapmaları, önlemlerini almaları ve yaşlanma problemlerini sosyal hassasiyetlerle ele alarak bu yönde projeler geliştirmeleri gerekmektedir. Ülkemizde yaşlı nüfusumuz sürekli artmaktadır. Sosyal Devlet olmanın bir gereği olarak karşımıza çıkarmaktadır. Farkında olmalıyız ki çocuk olmadan genç, genç olmadan da yaşlı olunmaz. Yaşlısına sahip çıkmayan toplum ise yolunu bulamaz. Bu düşünceden hareket ile yaşlımıza sahip çıkmak, onların geçmişine yakışır şekilde hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak asli görevlerimizden olmalıdır. AK Parti Şanlıurfa Sosyal İşler Başkanı olarak, siyasi hayata başladığımız günden bu yana yaşlılarımıza özel bir ilgi gösterdiğimizi vurgulamak isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, bir gün değil bir ömür boyu saygı ve sevgiyle anılmalarını diliyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.