Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’ya 8 Mart'ta geliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’ya 8 Mart'ta geliyor

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın zamanda Şanlıurfa’ya geleceği öğrenildi. Başkan Erdoğan Göbeklitepe'de canlı yayına katılacak.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’ya gelecek. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Urfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi 8 Mart olarak berlirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara'da ağırladığı 107 yaşındaki Şanlıurfalı Şükriye Özbay tarafından kente davet edilmişti. Yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa'ya gelmesi beklenen Erdoğan, Özbay'a olumlu yanıt vermiş ve geleceğini söylemişti. Bugün akşam saatlerinde ise Erdoğan'ın kente geliş saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8 Mart'ta Şanlıurfa'ya geleceği öğrenildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kentte olacak Erdoğan'ın Göbeklitepe'yi de ziyaret edip canlı yayına katılması bekleniyor. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.