Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cumhur İttifakın Adayı Özyavuz'dan İlk açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cumhur İttifakın Adayı Özyavuz'dan İlk açıklama

Siyaset

Bugün açıklanan AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları listesinde Cumhur ittifakı adına MHP Harran ilçesinden aday gösterilen Mahmut Özyavuz, açıklanan liste sonrası yaptığı açıklamada, "Allah'ın lütfü ile, ömrümüzü adadığımız Harran'nımıza ve büyük Türk milletine daha güçlü olarak daha güzel hizmetler gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

AK Parti'nin de destekeğiyle Harran İlçesi için aday gösterilen MHP Harran ilçe belediye başkan adayı Mahmut Özyavuz, bir teşekkür mesajı yayınlayarak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Harran halkına teşekkür etti.

İŞTE ÖZYAVUZ'UN YAYINLADIĞI TEŞEKKÜR MESAJI:

"TEŞEKKÜRLER
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile tekrar aday gösterildiğimiz Harran Belediye Başkanlığımızın Cumhur İttifakı kapsamında desteklendiği Sayın Cumhurbaşkanımızca ilan edilmiştir.

Sayın Genel Başkanımızın takdirleri, 
Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri, değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve Allah'ın lütfü ile, ömrümüzü adadığımız Harran'nımıza ve büyük Türk milletine daha güçlü olarak daha güzel hizmetler gerçekleştirmeye hazırız.

Bizlere olan güvenleri ve desteklerinden dolayı; 
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Değerli Harranlı hemşehrilerime teşekkür ederim.

CUMHUR İTTİFAKIMIZIN 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı
Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'ü tebrik eder, 
başarılar dilerim.

MAHMUT ÖZYAVUZ 
HARRAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI"

MAHMUT ÖZYAVUZ KİMDİR?

Mahmut Özyavuz, 1986 yılında Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde tamamlayan Özyavuz, 12 Nisan 2012 tarihinde seçildiği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Harran İlçe Başkanlığı görevini 30 Ağustos 2013 tarihinde tamamladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.