Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP; Rantçılar Esentepe'de devrede
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP; Rantçılar Esentepe'de devrede

Siyaset

CHP İl Teşkilatı, Esentepe semtinde birilerine rant sağlamak için niteliği değiştirildiği iddia edilen arazinin peşine düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ferhat Karataş önümüzdeki hafta içerisindeki gündemlerinin Esentepe’de niteliği değiştirilerek yoğunluğu 5 kat arttırılan 20 bin metrekarelik arazi olacağını söyledi.

 

Karataş yaptığı yazılı açıklamasında, “Esentepe’de 30 yıllık süre ile kiraya verilen 20 bin 139 metrekarelik bir arazi, ilgili kurum ve belediye arasındaki yazışmaların ardından yoğunluğu yüzde 0,5’den yüzde 2,5’e yükseltilmiş ve resmi kurum olan niteliği özel eğitim ve sosyo kültürel tesis alanı olarak değiştirilmiştir. İlgili gündemimiz bu olacaktır. Bu konuda belgelere dayanan gerçekleri ortaya çıkaracak ve olayla ilgili yasal süreç başlatacağız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.