Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP, İŞKUR Müdürünün gitmesini istiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP, İŞKUR Müdürünün gitmesini istiyor

Siyaset

Suruç’ta İŞ KUR aracılığıyla 3 bin kişinin işe alınması ile ilgili ‘Torpil’ iddialarını araştıran Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ferhat Karataş, olayda kusuru bulunduğunu belirttiği İŞ KUR Şanlıurfa İl Müdürün Necdet Karasevda'nın görevden alınmasını istedi.

Konu ile ilgili parti il binasında bir basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Karataş, “Partimiz Suruç’ta yaşananları ilk günden bu yana izlemekte ve gelişmeleri takip etmektedir. İŞKUR Müdürünü istifaya davet ediyoruz. İŞKUR Müdürü, bu birimi AKP için kullanmaya başladı. Bu durum hak gaspıdır. Bunu başlatan da İŞKUR İl Müdürüdür. Müdür derhal açığa alınmalıdır. Sayın Valimizden, İl Müdürünü görevden aldıktan sonra Müfettişlerin Suruç ilçesinde inceleme yapmasını istiyoruz” dedi.

BAŞKAN KARATAŞ, REFERANDUM SONUÇLARINA DEĞİNDİ

Büyükşehir Yasası ile beldelerin kapatılmak istendiğine de açıklamasında değinen Başkan Karataş, yapılan referandum sonuçlarını da basın mensupları ile paylaştı. Başkan Karataş, 3 Bin 747 kişinin katıldığı referandumda, 3 Bin 465 kişinin beldelerin kapatılmasına karşı çıktığını (hayır), bunun şanı sıra 279 kişinin ise kapatılmasına sıcak baktığını (evet) açıkladı.

Karataş beldeler konusu ile ilgili de şu sözlerine yer verdi: “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması durumunda 14 Beldenin kapatılacak olmasına CHP, sıcak bakmıyor. Biz beldelerin kapatılmasına karşıyız. Çünkü beldeler kapandığı zaman bu yerlere hizmet çok zor ulaşır. Kapatılan beldelerimiz gereken hizmeti alamazlar.”

ŞANLIURFA’NIN BÜYÜKŞEHİR OLMASI DURUMUNDA KAPATILACAK BELDELER

Argıl (Halfeti), Ayran (Birecik), Eyyüpnebi (Viranşehir), Gürakar (Siverek),. Kapıkaya (Siverek), Konuklu (Merkez), Mezra (Birecik), Onbirnisan (Suruç), Pekmezli (Akçakale), Kısas (Merkez), Uğurlu (Merkez), Yaslıca (Bozova), Yaylak (Bozova) ve Yukarıgöklü (Halfeti)

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.