Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Belediyesinden flaş açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Belediyesinden flaş açıklama

Siyaset

Ceylanpınar ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü belediye personelininde karşıtığı, 1 ölü 10 yaralının olduğu olaylarla ilgili Ceylanpınar Belediyesinden flaş açıklama geldi.

"Belediye Başkanımızla alakalı haberlerin tamamı asılsız ve iftiradır" diye başlanan açıkamada; Olayların henüz bir netlik kazanmaması, sıcak olmasından ve yasal soruşturma içerisinde olan olayla ilgili yalan beyanlarda bulunup olayın seyrini değiştirmek isteyen kişiler hakkında yasal ve hukuki işlemler başlatılacağı söylendi.

Yapılan saldırının ardından Ceylanpınar belediye başkanlığının resmi sayfasında Kamuoyuna Duyurulur adı altında yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verildi:
KAMUOYUNA DUYURULUR



İlçemizde 14.02.2015 tarihinde yaşanan olaylarla ilgili basında yer alan Belediyemiz ve Belediye Başkanımızla alakalı haberlerin tamamı asılsız ve iftiradır.


Yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Ceylanpınarlı vatandaşımız Celal Özgözgü’ye Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


Olayların henüz bir netlik kazanmaması, sıcak olmasından ve yasal soruşturma içerisinde olan olayla ilgili yalan beyanlarda bulunup olayın seyrini değiştirmek isteyen kişiler hakkında yasal ve hukuki işlemler başlatılacak olup gereken basın açıklaması yasal soruşturmanın bitmesinin ardından kamuoyula paylaşılacaktır.


Tüm kamu oyunun, halkımızın olaylara hassasiyetle yaklaşmasını ve sağ duyulu olunmasını temenni ediyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.