Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecik’te siyasi kavga: 1 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecik’te siyasi kavga: 1 yaralı

Siyaset

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde belediye başkanı koruması ile bir partili arasında kavga çıktı. Yaşanan olayda 1 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Hastane Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, AK Partili Belediye Başkanının koruması ve şoförü olduğu iddia edilen Rahim K. ile Saadet Partili olduğu belirtilen Mustafa A. arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine olay kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Rahim K., Saadet Partili Mustafa A.’yı ayağından vurdu. Olay yerine sağlık ve çevik kuvvet ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler, kalabalığı dağıtmakta zorluk çekti. Olası durumlara karşı ekipler, bölgedeki önlemlerini artırdı. Korumanın daha sonra emniyete giderek teslim olduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor.(Ruha Haber Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.