Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BİK Müdüründen Eğilmez'e ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BİK Müdüründen Eğilmez'e ziyaret

Siyaset

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç’tan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Tanıtım Medya Başkanı İbrahim Toru, İl Başkan Yardımcıları Emin Demirkol ve İsa Kızıldemir tarafından karşılanan Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç ile gündeme dair görüşme oldu.

Şanlıurfa basının daha da güçleneceğine işaret eden Şükrü Kılıç; “Basın İlan Kurumu’nun (BİK) amacı, kurulduğu illerde yerel gazetelere fayda sağlamaktır. Şanlıurfa’da içeriği özgün ve kaliteli, okunan, trajı yüksek, güçlü bir yerel basın oluşturmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretinden dolayı Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç’a teşekkür eden İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez; “Şanlıurfa basını güçlüdür. Kamuoyu aydınlatılması görevini yerine getiren basının daha da güçlenmesi Şanlıurfa yararına olur” diyerek genel anlamda görüş alış verişinde bulundu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.