Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BELEDİYENİN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BELEDİYENİN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siyaset

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçenin muhtelif yerlerinde yapmış olduğu çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.


Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Eyyübiye genelinde başlattığı yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başta Eyüpkent, Yenice, Akşemsettin ve Eyüp Peygamber makamında başlattığı kilitli beton parke taşı döşeme işlemi eşgüdümlü bir şekilde devam ediyor. Kış aylarında vatandaşların çamurlu yol mağduriyetinin giderilmesi noktasında ilçenin birçok mahallesinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemlerini sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen taleplere anında cevap veriyor. Hem vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi hem de ilçenin güzel bir görünüme kavuşması adına çalışmalarını sürdüren ekiplerin son durağı, eşgüdümlü olarak Eyüpkent, Yenice, Akşemsettin ve Eyüp Peygamber makamı oldu. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Eyüpkent Mahallesi 3996. Sokak ile Yenice Mahallesi 5048 ve 5036. sokaklarının kesiştiği yolda kilitli beton parke yaparak, sokağın güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Ekipler ayrıca her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, kutsal olduğuna inanılan ve Hz. Eyüp Peygamberin çile çekmiş olduğu mağara ve şifa bulduğu kuyunun bulunduğu makamının çevresini, beyaz mermer taşları ile döşeyerek makamı güzel bir görünüme kavuşturdu.

Camilerimiz önceliğimizdir sloganıyla hareket eden Eyyübiye Belediyesi yine Akşemsettin Mahallesi 1518. Sokakta bulunan Abdülkadir Geylani Camii önü ve çevresine de kilitli beton parke döşedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.