Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BDP Baydemir’i bekliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BDP Baydemir’i bekliyor

Siyaset

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Perşembe günü yapacak olan toplantı ile Büyükşehir ve ilçe Belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) adaylarını perşembe günü açıklayacak. Tanıtım öncesi basın açıklaması düzenleyen BDP İl Başkanı Celalettin Erkmen, Perşembe günü büyük bir konvoy ile Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir'i karşılayacaklarını ve bu coğrafya üzerinde yaşayan ailelerle birlikte seçim sürecine hazırlanacaklarını söyledi.
Erkmen, Katılımın hem araç, hem de kitle boyutuyla hepimizi sevindireceği ve birazda seçim sonucunun müjdeleyicisi olacağı düşünüyoruz. Bu vesile ile birlikte bütün arkadaşlarımızla görüşebileceğimiz bir ortamda bulunacağız. Parti yönetimi ve üyelerimiz olarak sonra seçim sürecinde beraber çalışacağımız için Perşembe günü bizim için çok önemlidir. Şehir merkezinde, ilçelerde ve köylerde seçim çalışmalarımızın devamı olacak olan el ilanı dağıtımı gerçekleştireceklerini söyledi.
Erkmen, "Büyükşehir belediye başkan adayımız başta olmak üzere tüm ilçe belediye adaylarını Perşembe günü açıklayacağız. Farklı ailelerden, farklı yapılardan, farklı aşiretlerden partimize katılım oranı çok yüksek. Düzenleyeceğiz programa sığdırmamız çok mümkün olmaz ama temsili olarak eş başkanımızın belki iki üç aileye rozet takımı merasimi gerçekleşebilir" dedi.
Bucak ailesinin de BDP'nin safına geçip geçmeyeceğini de değerlendiren Erkmen, "Bucak ailesi diğer ailelerle birlikte olduğu bu coğrafyayı birlikte paylaştığımız, birlikte yaşama kültürünü geliştirmeye çalıştığımız ailelerden biridir. Doğrusu Bucak ailesini de diğer aileleri de siyasetin bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Devletin siyasetinde yanlış siyasetinde hiçbirimiz tasvip etmediği, şiddete dayalı böl ve yönete dayalı siyasetinin bir gereğiydi bucak ailesi ve diğer aileler çekişmeli olduğumuz süreçti" şeklinde konuştu.

GapGündemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.