Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Yıldız'dan pamuk destekleme primleri açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Yıldız'dan pamuk destekleme primleri açıklaması

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, desteklemeler ile ilgili sosyal medyada yer alan paylaşımların kasıtlı olarak yayılmaya çalışıldığını belirterek, vatandaşları bu tür haber ve söylentileri dikkate almamaları konusunda uyardı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, sosyal medyada dolaşan pamuk destekleme primlerinin düşeceğine yönelik söylentilere cevap verdi. Başkan Yıldız söylentiler tamamen asılsızdır diyerek destekleme ödemelerinin geçen yıl baz alınarak yapılacağını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Şanlıurfa ziyareti ve pamuk destekleme primleri ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, çiftçilere seslenerek müsterih olun mesajı verdi.

Bakan Pakdemirli ile gün içinde tarımın paydaşları ile bir araya geldiklerini dile getiren Başkan yıldız, sosyal medyada dolaşan pamuk destekleme primlerinin düşeceğine yönelik söylentilere cevap vererek, “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmelerde destekleme primleri ile ilgili geçen yıllar esas alınarak bir çalışma yürütüldüğünü tarafımıza beyan etti.

AK Parti olarak dün olduğu gibi bugün de çiftçilerimizin yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz”. Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.