Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan vekili İsa Kızıldemir'den bayram mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan vekili İsa Kızıldemir'den bayram mesajı

Siyaset

Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Bayram birliğimize vesile olsun dedi.

Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Kızıldemir: “Kurban bayramı birliğimize vesile olsun. Bu bayramı huzurla geçirmek istiyoruz. Belediye hizmetlerimiz noktasında halkımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için ilgili tüm birimlerimiz sahada görevlerinin başında ilçe belediyelerimiz ile koordineli çalışacaklar. Hazırlıklarımız kapsamında, şehir içi Ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz sağlanacaktır. Yeni aile mezarlığımıza da 3 gün boyunca yarım saate'e bir sefer düzenlenecektir Tüm ŞANLIURFA Halkına Huzurlu Bayram'lar diliyorum” dedi.

Başkan Vekili Kızıldemir, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak Kurban Bayramının tüm insanlığın yaralarının sarılmasına vesile olması temennisinde bulundu.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.