Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Şeref Albayrak’tan ”11 Nisan Kurtuluş Günü” Mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Şeref Albayrak’tan ”11 Nisan Kurtuluş Günü” Mesajı

Siyaset

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Albayrak mesajında;”Kadim şehrimiz Şanlıurfa’mızın düşman işgali altındayken verdiği mücadele, tarihte eşi nadir görülen bir mücadele örneği, kahramanlık destanıdır. “Ekmeksiz, susuz yaşarım ama Hürriyetsiz yaşayamam.” diyerek milletimizin bağımsızlığı, onuru uğruna hiçbir fedakârlıktan çekinmediğini gözler önüne seren şanlı bir direniş zaferidir.

İşgalcilere karşı; yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle tek vücut olup birlikte direniş gösterilmiştir. Şanlıurfalıların bu kutlu direnişi, şüphesiz Milli Mücadele döneminde diğer şehirler için de esin kaynağı olmuştur.

Tüm imkansızlıklara ve zorluklara rağmen Şanlıurfa eşrafından on iki kahramanın birlik, beraberlik ve dayanışması sonucunda Urfa’mız düşman işgalinden kurtarılmıştır.

Şanlıurfa’mızı düşman işgalinden kurtaran aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hemşehrilerimizin 11 Nisan Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 99’uncu yıl dönümünü kutluyorum.”ifadelerine yer verdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.