Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-07621a3a.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Başkan Güvenç sahaya indi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Güvenç sahaya indi

Siyaset

Şanlıurfa’da mazbatasını alarak başkanlık görevine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte Süleymaniye Mahallesi’ni gezdi.

Mazbata teslim töreninin ardından ilçe başkanlarıyla birlikte başkanlık makamına geçen ve kısa bir toplantı yapan Başkan Güvenç daha sonra cuma namazını Süleymaniye Merkez Camii’nde kıldı.

Cuma namazının ardından Süleymaniye mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya gelen Başkan Güvenç’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

7’den 70’e herkesle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Süleymaniye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, mazbata teslim töreninin ardından göreve başladıklarını ve ilk gezilerini de Haliliye İlçesinin Süleymaniye Semtine yaptıklarını söyledi.


Güvenç, “Bugün saat 11 itibariyle mazbatamızı aldık. Cuma saati geldi. Namazımızı kıldık. Görüyorsunuz halkımızın bize gösterdiği sevgi ve teveccühten dolayı tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.