Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Çiftçi: Şanlıurfa'da esnafın markalaşmasını ve gelişmesini önemsiyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Çiftçi: Şanlıurfa'da esnafın markalaşmasını ve gelişmesini önemsiyoruz

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şireciler ve Kuruyemişçiler Odasını ziyaret etti. Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'da esnafın markalaşmasını ve gelişmesini önemsiyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şireciler ve Kuruyemişçiler Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçen ay gerçekleşen kongre ile Oda Başkanlığına seçilen Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkanı Çiftçi, Esnafın yanında yer aldıklarını söyledi.
Şanlıurfa'da esnafın gelişmesi ve markalaşmasına önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Yeni seçilen yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Bizler hep esnafımızın yanındayız. Esnafımızın gelişmesi ve markalaşması önemlidir. Esnafımızın üretmesi ve ayakta durması önemli. Esnafın gelişmesi ve üretmesi tüm sektörler için geçerlidir" dedi. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha sonra Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Orhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Çiftçi, kentin ekonomi ve sanayi alanında yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.