Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Beyazgül’ün OSB’yi Ziyaret Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Beyazgül’ün OSB’yi Ziyaret Etti

Siyaset

Yatırımcıların ve sanayicilerin her zaman yanında olduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tekstil, çelik üretim ve süt ürünleri fabrikalarını ziyaret ederek üretilen ürünleri inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ticaretin merkezi olarak bilinen Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

Yatırımcıların ve sanayicilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Beyazgül, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tekstil, çelik üretim ve süt ürünleri fabrikalarını ziyaret ederek üretilen ürünleri inceledi. Buradaki işçilerle sohbet eden Başkan Beyazgül, işçilerin talep ve önerilerini tek tek dinledi. 

Ziyaretlerinde, personelin uyması gereken hijyen kuralları için tavsiyelerde bulunan Başkan Beyazgül, her şeyin başında sağlığın geldiğini vurguladı. Ziyaretlerinde Başkan Beyazgül’e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tuna Aksoy eşlik etti. 

Ardından Evren Sanayi Sitesine geçen Başkan Beyazgül, Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek esnafın talepleri hakkında istişarede bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.