Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakın Başkan Baydilli, kimin için sivil nöbet tutuyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakın Başkan Baydilli, kimin için sivil nöbet tutuyor

Siyaset

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, darbecilere karşı başlatmış oldukları nöbete tüm vatandaşları davet etti. Parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Baydilli, “Sizler bugün çocuklarınız ve torunlarınız için nöbet tutuyorsunuz” dedi.

Türkiye’de önceki akşam Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup askerin darbe girişimine tepkiler artarak devam ediyor.

 

AK Parti İl binası önünde dün geceden bu yana vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, demokrasinin kazanması için vatandaşları sokağa davet etti.

 

AK Parti İl binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Metin Baydilli, “Türkiye’mizi 1960’la götüren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Dün geceden bu yana hak ve batılın mücadelesi içerisinde Türkiye’yi Adnan Menderes’i asan Turgut Özal’ı zehirleyen zihniyet dün itibari ile Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı da aynı pozisyona düşürme mücadelesindeler. Sizler dün geceden bu yana uyumayarak, demokrasi nöbeti tutarak buna müsaade etmedik. Bizler bu gece sabaha kadar nöbetimizi sürdüreceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler bugün çocuklarınız ve torunlarınız için nöbet tutuyorsunuz. Biz bugün sabaha kadar yatmayacağız ki onlar rahat etsin” dedi. 

www.balikligol.com 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.