Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Fakıbaba: Ramazan ve Kurban hazırlıklarımızı yaptık
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Fakıbaba: Ramazan ve Kurban hazırlıklarımızı yaptık

Siyaset

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi et fiyatlarına yönelik gerekli hazırlarının yapıldığını belirtti. Fakıbaba,”Hesap içerisinde olan arkadaşlarımızın piyasaya hayvan vermemesi ve Ramazan’ı beklemesi nedeniyle, fiyatlar 28,5 liraya kadar çıktı; ama biz gerekli önlemleri alırız.”dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ve Kurban Bayramı hazırlıklarının yapıldığını ifade etti. Bakan Fakıbaba,”Önemli olan yerli üretici arkadaşlarımın mağdur edilmemesidir. Et fiyatlarını temel alırken hep onlara bakıyorum. Bunların maliyeti nedir, ne kadar kar etmelidir, eğer üretici arkadaşlar zarar edecek olursa o zaman Türkiye zarar etmiş olur.

GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIRIZ

Biz burada dar bir plan içerisinde olmadık; ama dar gelirli arkadaşlarımız da bu eti yesin dedik ve dedirttik. Allah’a çok şükür bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Bundan 15 yıl önce bazı spekülatif amaçlı olarak efendim nasıl Ramazan ayı geliyor, et yeteri kadar gelmeyecek gibi hesap içerisinde olan arkadaşlarımızın piyasaya hayvan vermemesi nedeniyle ve Ramazan’ı beklemesi nedeniyle, fiyatlar 28,5 liraya kadar çıktı ama biz gerekli önlemleri alırız.

BİZ RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMI’NA DA HAZIRIZ

Ben hiçbir zaman bakan oldum 24 Haziran’da ayrılacağım demem, onun da hazırlığını yaptım. Biz regüle edebileceğimiz kadar istediğimiz hayvanı getirebiliriz. Bizim için üreticiler, aradaki esnaf arkadaşlar, sanayiciler ve tüketiciler önemlidir” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.