Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Efkan Ala, Şanlıurfa'da STK'larla Buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Efkan Ala, Şanlıurfa'da STK'larla Buluştu

Siyaset

İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün akşam saatlerinden geldiği Şanlıurfa’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle geniş katılımlı bir toplantı yaptı.


Akşam saat 17.30 sıralarında havalimanına inen Ala, saat 18.00’de Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.

Burada bir açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, terörle de etkin ve karalı bir mücadelede kesinti olmayacağını açıkladı.

Türkiye’nin geldiği aşamada gerçekten hak etmediği böyle çok gerilerde kalması gereken terör yöntemleri Türkiye’nin gündemini oluşturmaması gerektiğini söyleyen Bakan Ala; "Tabi, bu arada yanı başımızdaki sorundan Şanlıurfa’nın daha az etkilenmesi için sınırda almamız gereken tedbirleri de daha çok gözden geçiriyoruz. Daha erken tedbirler almaya çalışıyoruz. Umarım her şey memleketimizin lehine, arzu ettiğimiz şekilde gelişir" şeklinde konuştu.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, valilik ziyaretinin ardından Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından konaklayacağı otele geçen Efkan Ala burada sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bölgenin durumu hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen içişleri bakanı Ala Şanlırfa'daki sorunları masaya yatırdı. Şanlıurfa STK yöneticileri özellikle son zamanlarda kentte büyük artış gösteren uyuşturucu artışıyle ilgili olarak önlen alınmasını talep ettiler. Ayrıca bölgedeki terör olaylarından etkilenen ekonomik sorunlar masaya yatırıldı.

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden kentin sorunlarını dinleyen İçişleri Bakanı Efkan Ala, tüm sorunları ve önerileri not aldığını ve çözüm için çabalayacağını aktardı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.