Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik, Yuvacalıda konuştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik, Yuvacalıda konuştu

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hilvan’da çeşitli temaslarda bulunarak, Yuvacalı Mahallesinde toplanan kalabalığa hitap etti.

Meydanda toplanan kalabalığa seslenen Bakan Çelik, geçmiş dönemlerde Şanlıurfa’da yaşanan uyumsuzluk nedeniyle sorunların biriktiğini söyleyerek, “Şanlıurfa’da en önemli sorun olan birlik ve beraberliği sağlamaktı, sağladık, şimdi hizmetlerde birlik ve beraberlik var. Ayrılık gayrılık yok, sen ben yok, iltimas, torpil yok, benim köyüm senin köyün yok; yapacaklarımızı Allah rızası için milletin imkanlarını millete eşit şekilde sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Hilvan’da gerçekleştirdikleri çeşitli yatırımlara değinen Bakan Çelik, bu yatırımlarında birlik ve beraberlikle geldiğini ifade ederek, “Vaatleri bir bir gerçekleştirdik. Birincisi Büyükşehir belediyesiydi. Ne alakası var burayla. Söyleyeyim; kanalizasyon ve su işlerini Büyükşehir yapacak, artık özel idare yok, bakanlıklardan ödenekler yok. Büyükşehir Hilvan, Siverek bölgesine asfalt şantiyesini kuracak, su kanalizasyon altyapısını kuracak, bu bölgedeki şantiye, bu bölgedeki köylerimize ve ilçelerimize hizmet edecek” dedi.
30 Marttan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 30 yıllık tecrübesiyle, Şanlıurfa’yı tanıyan Celalettin Güvenç’in Başbakan Erdoğan tarafından Şanlıurfa’daki zorluklardan dolayı Büyükşehir başına getirdiğini söyleyen Bakan Çelik, “Bu birlikle buraya kaynakların gelmesi ve planlı bir şekilde sıkıntıların giderilmesi konusunda el birliği içerisinde çalışacağız. Şanlıurfa’yı ve Hilvan’ı yaşayarak konuşuyoruz. Başka türlü bu işler çözülemez” şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.