Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik, AK Parti Karaköprü seçim bürosunu ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik, AK Parti Karaköprü seçim bürosunu ziyaret etti

Siyaset

Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti B.B.Adayı Celalettin Güvenç ile birlikte ilk olarak AK Parti Karaköprü seçim bürosunu ziyaret ettiler.

Karaköprü’lülere sürpriz yaparak AK Parti Karaköprü seçim bürosuna gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i alkışlarla karşılayan kalabalık sevincini gizleyemediler.

Seçim bürosunda partililere seslenen Bakan Çelik, "Ankara’dan ayağımızın tozu ile gelirken her defasında Karaköprü’ye uğramadan sizlerle tokalaşmadan geçmemek mümkün değil bundan mutluluk duyuyorum.Havaalanından Karaköprü’ye gelirken bakıyorsunuz sanki büyük bir bulvar metropol bir şehre giriyorsunuz gibi nasıl bir havaalanı şehir bağlantısı olduğunu da hep beraber görüyorsunuz. Nihat Başka tecrübeli tecrübe kazandı önemli hizmetleri oldu. Tecrübeli ve abisi mesafesindeki Celalettin Güvenç ile birlikte Büyükşehirde kol kola girecekler ve Karaköprü’nün köyleri de mahalleleri de dahil hep beraber Meclis üyeleri ile beraber Karaköprü’nün ayağa kalkması konusunda Büyükşehir-Karaköprü gönül gönüle el ele burada yaşayan bütün insanlarımızın mutluluğuna vesile olacak büyük hizmetleri sunacaklardır” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.