Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Bağış Urfada mağaza açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Bağış Urfada mağaza açtı

Siyaset

Şanlıurfa'ya gelen Devlet bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Şanlıurfa’da bir mağaza açılışına katıldı. Burada konuşan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba; “Şanlıurfa tarihi bir kenttir. Bu kentimiz Avrupa da her hangi bir ülkede olsaydı daha farklı bir konumda olurdu” dedi.

Vali Nuri Okutan ise; “Peygamberler şehri olan tarihi kentimizde sayın Bakanımız görmek çok güzel. Hep birlikte yaşanılabilir refah düzeyi yüksek bir kent oluşturacağız” dedi.

Şanlıurfa'ya gelen Devlet bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış konuşmasında; “Bu kadar önemli bir coğrafya ve tarihe tanıklık eden şanlı şehrimizde değerli iş adamlarının mağazasını açıyoruz. Hayırlı olsun. Bu tür yatırımlar genç ve işsiz nüfusu istihdam ediyor. Türkiye’nin genç nüfusu Avrupa ülkelerinde gıpta ile karşılanıyor” dedi.

Mağaza açılışında Devlet bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve çok sayıda AK Partili ile halk katıldı.

Kurdele kesiminden sonra bakan Egemen Bağış ve beraberindekiler mağazayı gezdiler.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.