Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Av. Düşünür resmen aday adayı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Av. Düşünür resmen aday adayı

Siyaset

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmak için Av. Ahmet Düşünür Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

Av. Ahmet Düşünür başvuruların son gününde evraklarını tamamladıktan sonra AK Parti İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Av. Ahmet Düşünür’e başarılar dileyen Eğilmez; “AK Partide başkanlık yapan Av. Ahmet Düşünür’ün aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Av. Ahmet Düşünür ise “Partim için, Şanlıurfa ve ailem için hayırlı olsun” dedi.

 

Bilindiği gibi Av. Ahmet Düşünür AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını yaklaşık 2 yıl sürdürmüş, Milletvekili aday adayı olmak için 15 Ocakta parti tüzüğü gereği istifa etmişti.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü (bugün saat 17:00’de) sona erdi.

 

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.