Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Partili meclis üyelerinden muhtarlara ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partili meclis üyelerinden muhtarlara ziyaret

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclis Üyeleri Adil Saraç, Hümeyit Bilbay, ;smail Dağbaşı, Yusuf Mert ve Mehmet Polat’an oluşan heyet Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek bi,r süre görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz; “Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak her zaman ki olağan toplantılarımızdan birini daha yaptık. Bu akşamda AK Parti Meclis Üyesi Meclis Grup Başkanı Adil Polat, Yusuf Mert, Hubeyt Bilbay, Mehmet Polat ve İsmail Dağbaşı derneğimize ziyarete gelmişlerdir Gelmelerinin en büyük nedenlerinden bir tanesi varoş semtlerdeki kat ittifakı ile ilgiliydi. Birileri 5 kat yaparken birilerine de 3 kata müsaade edilmediği bunun nedenlerini biz muhtarlara açıklama yapmaları istedik. Meclis olarak çok bir şey yapamadıklarını bu karaları meclis değil encümenlerin aldıklarını söylediler. Bir an evvel mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde kendilerinden ricada bulunduk” dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Grup Başkanı Adil Saraç ise bunu zaman zaman mecliste gündeme getirdiklerini belirterek; “Meclis toplantılarımıza sizin de katılımınızı bekliyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.