Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Partiden Ticaret Borsasına ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partiden Ticaret Borsasına ziyaret

Siyaset

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Yahya Akman ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Mehmet Karadağ Metin Çadırcı, Mehmet Eriten ve Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Emin İfşa’dan oluşan heyet Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti heyeti bire süre Şanlıurfa’nın ve Ticaret Borsasının sorunlarını konuştular.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; “Milletvekilimiz ve AK Parti yöneticileri ile Borsamızın ve Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuk. Buraya gelip sorunlarımızı dinlemeleri ve çözüm noktasında gayret göstermeleri bizi memnun ediyor. Ne zaman Ankara’ya gitsek başta Yahya bey olmak üzere vekillerimiz bize yardımcı oluyorlar. Böyle birlikte çalışmak bizi işimizde ve Şanlıurfa sorunlarına duyarlı olmada şevklendiriyor. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yahya Akman ise ; “AK Parti olarak yorucu bir seçimi başarı ile atlattık. Tabi seçim öncesi değil, her zaman çalışmak zorundayız. Bu nedenle Ticaret Borsamızı ziyaret ettik. Sorunları yerinde tespit ediyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.