Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(/images/news/2765.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
AK Partiden Kuyumculara ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partiden Kuyumculara ziyaret

Siyaset

AK Parti İl Teşkilatının "Oda Ziyaret Komisyonu" Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat

Başkanlığında; Kuyumcular Odasını ve Eskiciler ve Kavaflar Odasını ziyaret ettiler. Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı Mehmet Büyükfırat'ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Canpolat, İbrahim Toru, Ömer Ercanlar ve Müslüm Atmanoğlu, Belediye Meclis üyesi Adil Saraç, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Abdullah Kılıç ve Gençlik kollarından Uğur Kaçmaz katıldı.

İlk olarak Kuyumcular Odasına giden heyeti Oda Başkanı İ.Halil Demirkol ve yönetim kurulu karşıladı. Ziyaretle ilgili konuşan Oda Başkanı İ.Halil Demirkol; "Öncelikle şunu ifade edeyim. İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gönüllülere karşı vahşice tutumunu lanetliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. AK Partinin bu ziyareti beni memnun etti. Biraz gecikmiş bir ziyaret olduğunu söyleyim. Bu tür ziyaretler memnuniyet verici. Referandum ve Demokratik Açılım ile ilgili bilgi verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Eskiciler ve Kavaflar Odasına geçen heyeti Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu karşıladı. Oda Başkanı Mehmet Ali Karadağ'ı ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili konuşan Oda Başkanı Mehmet Ali Karadağ; " AK Partinin bu tür ziyaretlerinin sürekli ve devamlı olmasını istiyoruz. Esnafla sorunlarımızı yerinde kendilerine iletiyor, ilgili birimlere aktarmaları için.

Özelikle küçük esnafın, kepenklerini kapatmaması için korunması gerektiğini belirtiyoruz. Demokratik açılımın bize hem sosyal hem ekonomik olarak faydası olacağına inanıyoruz. Dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.